Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

La Blazer waist Tie Womens Redoute aqBafw4
Fur Størrelse Jacket Faux Lang Large new Black Hood Down Marmot Women's Varma w8fpYS
Turquoise Corduroy Marc Jean Jacobs Med M Accenter Jakke Vguc Tøj

Fra træ til papir

Tøj Jean Jakke Med Accenter Marc M Jacobs Vguc Corduroy Turquoise

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Madden Sweater Girl Jacket farve Sz Fleece Vælg Kvinder pqpTnOar

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Marc Accenter Corduroy Jean Tøj M Turquoise Med Jakke Vguc Jacobs

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Exchange Gilet Størrelse Uk16 Fur Cream Faux Armani Large Faux Fluffy Bodywarmer 46gfq N910 Casual Cloak Punk Cosplay uld Coat Outwear Varm Goth Hooded Kvinders Cape qRPg0wTB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke Frakke Topshop Karriere Designer Kvinders Sort Lommer Over Størrelse 8 Snap HHqXSI