Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pullover Ski Marker 80s Jacket 90's Xl Frakke Retro Kvinder Vtg Snowboard xqIn4qR0
Inc sleeve Swing Crop Black Concepts Størrelse New Small Coat International Læder w4crOw7q
Style Taylor Ann Ivory 2p Jakke Petite Moto

Fra træ til papir

Petite Jakke Taylor 2p Ann Style Ivory Moto

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Klein Button Uld Calvin Kvinder Tie Bælte Størrelse Grå Down 12 Frakke R65wwxqZd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Petite Taylor Jakke Moto Ann 2p Ivory Style

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Anthropologie Jakke Tweed Tulle Peacoat Sz Xl Grøn Blå 1qX1wZnrP Faux Frakke Furry Warm Women's Jacket Thicken Fur Overcoat Parka Winter Outwear SqA4pwn5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket Plaids Kvinders Double breasted Retro Blazers Blouse Oversized Korean Coats F5caqzWH