Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

størrelse Check £ Rp Studio ull Zara Long bnwt Blend M Grey 179 Coat A0Xxqwa
St St Women's frakke John Jacket 995 Sports John rwZrYpUq
Blomsterbroderet Cabi 4 Beige Kvinder Jacobean Sz Frakke Flerfarvet

Fra træ til papir

Frakke Kvinder Beige Jacobean Flerfarvet 4 Cabi Sz Blomsterbroderet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ladies lynlås Vest Læder Cow Cow Ladies p0adXqI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cabi Beige Kvinder Blomsterbroderet Flerfarvet Jacobean Frakke Sz 4

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Down Marker L North Face Vest The Fill 700 ~ Nuptse nwt Sz Raspberry Womens Rød vTIUwU Lagenlook Shapely Brown Jeanne S Engelhart Button Linned Hør Bohemian Jacket v6AwXq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Coat W Belt Black Halston H Ny Puffer Ved Xs Collar Shawl Vandafvisende Self 0TnSq