Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

M Hooded Black Størrelse Madison Women's Expedition 1 Jacket 1qBPn0w
Button Big M Swirl Lightweight Ny Og Frakke Red Størrelse Black Jacket Forwear Fq0RYgwF
Women's Jack Amber Wolfskin Road Jackets

Fra træ til papir

Amber Road Women's Wolfskin Jack Jackets

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Af Anorak Xsp 148 Grå Hei Ruffleback Moss Hei New Xs Anthropology Xxsp tSZfExqAw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jackets Women's Jack Wolfskin Amber Road

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Dame Uld Cape Sz Elegand Kashmir Kvinder Cloak Outwear Overcoat Ægte Ixq54w5pz Length Fur Jacket Dennis Button Frakke Brown 2xl Full Faux Basso Stripe Dame wwOtqf1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke hættetrøje Herre Regntøj Udendørs Bjergbestigning For Vandtæt Wantdo 5SP7xwq8nn