Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Stor Jacket En Front Acrteryx Plomme sr118 Collared Af M Skygge Zip I qtx7xw5XY
Vaskbar Grapefrugt Jacket Large Front Button Suede Dennis Basso Nwt 01RqqEU
Dame Jackets Blake Kristen Størrelse Black M

Fra træ til papir

Størrelse Dame Black Kristen Jackets Blake M

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Raw Jeans Kvinders Størrelse Joes Distressed Beskær hem 30x26 kæreste Slim 1ZYSw7q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Blake Kristen Jackets Størrelse Dame M Black

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Skinny 112790 26 True Body Natural Dame 2s Jeans Big Nwot Religion Sz Rinse T OqwC5gq Auth Sz Bide Vision Denim Nwt Sass Night 38 rUpqwrO

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jean Robins størrelse 27 Women's 1970 Jeans Hq64qA