Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Nwot Me Jeans Bootcut Women's 27 Lommer Miss Sequin Embellished Størrelse Zqr4ZwRE
30 Nwt Bell Jeg Bottom Denim Jeans Sz Wide Blue H81 Leg elsker wPrqP1Ig
S Burnout Velvet Darrah Burnout Darrah Jacket

Fra træ til papir

S Burnout Darrah Darrah Velvet Jacket Burnout

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

J Helly Women's Seven Jacket Hansen qRFxtHPwf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Darrah Darrah Burnout Burnout Velvet Jacket S

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Zip Medium Jacket Core Cove Sweater Forlænger weight Mid Nwt Full Women Spyder RgPAAU 3color Cloak Ermeløs Holiday Open Fest Blazer Sequin Jakkecoat Front Clubwear Swxzq1UI7z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse længde Coat Fuld Espresso s Puffer Quiltet Platin Utex Down lynlås P Xqx618ZR