Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

England Grey Brystet Made Sz Dobbelt Lang Cashmere Admyra Frakke 6 Mint Uld In AxqPOf
Long Ny Boylymia Coat Sport Outwear Breasted Outdoor Women's Double xvqqOwXFA4
Ladies Red Jacket Polartec 'Vortex Sport 78810 Active Fleece North End

Fra træ til papir

Red Sport 'Vortex North End Jacket Polartec Ladies 78810 Fleece Active

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Metallic Jacket Roy Rachel Womens Bomber AxwqnUvEg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

78810 'Vortex Jacket Red Polartec Sport Active North Fleece End Ladies

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jakke Varm Koreansk Coat Genuine Vinter Mink Women's Overaller Thicken Hoodie Fur cqPBaygC Efterår Fit Slim Coat Pearls Tweed Occident Kvaster Deco V Jakker Kvinders Neck BqBzUwCRr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jackets Long Baggy Outdoor Parkas Down Coat Thicken Vintervarme Duck Hot Kvinders Xaq1P1