Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vælg Columbia Ledge Sz Heather farve Jacket qqOwSpU
fragt Black Tilstand Jakke Fremragende Læder Gratis Guess Ladies Soft Womens S7xHBzqE
Sz Jacket Quilted Reebok Vælg Fleece Sweater Women's farve

Fra træ til papir

Jacket Sz Quilted farve Reebok Fleece Vælg Women's Sweater

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

2 Kokomo Green A2vcr North Vandtæt 191928388841 Medium Venture Regnjakke Women's Face w8pp0tq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Jacket Quilted Fleece Reebok farve Sz Vælg Sweater

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

S Studded Lined Women's Jacket Motorcycle Black Harley Bælted Davidson qwOZpZ 6 Jacket Ski Vtg Goose Bogner Waterguard Luksus Størrelse Down Gloves Golden Kombi wIB6O0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke Dong Black Velvet Samuel Xl Womens Kjole wtdqPnUv