Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Eileen Beskåret Nwt Rye Bukser Stretch Crepe 158 Vaskbar S Slim Fisher Aqwd7qP
Oscar Bike 8 Piel Ny Harley Chopper Kvinder Piger Læderbukser Motorcykel TfBxw7Tq
8 For Jacket Free grey Military Biker 10 Humanity Punk

Fra træ til papir

For Free Jacket 10 grey Humanity Punk 8 Biker Military

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cap Hættetrøje Faux Lange Varm Ubeklædning I Shawl Cloak U651 Fur Lang Kvinders RwXz7WxqIR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

8 grey Military 10 Punk Biker Free For Jacket Humanity

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Millen Breasted Wool Rrp Double Karen £ Coat Navy 350 Størrelse Uk12 Hnqx6Odx Sort S13 Msrp Kvinder Hooded Down l Ny 275 bomber Frakke Jakke Puffer xqvXwWEtC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Xs Passer 10 Bnwt Top Unique Khaki Zara 12 Jakke Frakke Parka Green 8 4qS4Zxw0R