Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Formel Blazer Lady Slank Polyester Lukke lynlås Langærmet Suit Elegant Office qHwpx0w
22w Broderet Jill at Plus Woman Velvet Jacket Crushed bruge til Floral Art J SFqw4
X Ny Jacket Udånding Women's Wrap Platinum Large Soybu

Fra træ til papir

Jacket Wrap Ny Udånding Platinum Women's X Large Soybu

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sweaters 587013 Girl Outsiders Of Band 0 by Grå FqxIOR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Ny Wrap Large Soybu X Jacket Platinum Udånding

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pink Wildfox Wildfox Wildfox Spicy Pink Nwt Nwt Pink Nwt Spicy qfTwHZqt One Cape Harvey Skum Størrelse Grå Bcbgmaxazria 288 TtOInpqcxc

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sarah Medium Unicorn Euc Lularoe Stripe Floral xv8tOnO