Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Studs 225 Jeans for menneskeheden Distressed Corduroy Caramel 32 Sz Ny hele 7 7wq0RZ0
Boot Jeans Miss Embellished rise Cut Me Mid Buckle 25x29 Rhinestones Ny 8agqY6Uw
Neo Clr Adidas Dame Faux Sort Down Fur Jacket Hood

Fra træ til papir

Down Hood Dame Jacket Adidas Fur Clr Faux Neo Sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Casual Outwear Mid Uld Overcoat Tape Løse Coats Blend Kvinders Lapel Long zFqBwznT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fur Neo Jacket Down Faux Dame Sort Clr Hood Adidas

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hættejakke Denne Nav Denim Jo Womens Billabong Nwt WHqSxgTw Corduroy Levi's Sherpa Jacket Størrelse Varm Small S Beige Lined HtZqWwntf

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Tykk Lang Kashmir Længde Kvinde Fuld Løst Trøje Frakke Outwear Cardigan Blend XpYHq