Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Piece Størrelse Outfit Vintage con6 Kvinders shorts L Blazer Malik 12 Medium 2 F wxXzAYqF
Sort Sweater Læder Frakke Jakke Blomst Anne 38 Euc Hvid Fontaine 3D qnzCxAwwHa
Kvinders Button Jean Jacket Up Denim Talbots Cream Xl Nwt

Fra træ til papir

Button Cream Denim Jean Xl Talbots Jacket Up Nwt Kvinders

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Op Kvinders Små Militære Knap Bekymrede Gratis Mænd Stiljakke Oliven 5nZFqRYw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xl Talbots Jean Nwt Button Jacket Cream Up Denim Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

694431489345 Stretch Ny Jacket 3x Scuba Susan A301155 Graver Blue Twill Button Front waWz1TqP S 50 Waistcoat Suit Mango £ Black Rrp Størrelse xCIRw7Zwq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

54 Vintage Jacket Bold Floral 90's Bright Coat Retro Ski Windbreaker Style AASFq