Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Varm Vintage Vintercoat Ærmeløs Jakke Elegant Solid Kvinder Slim xAA4np68w
Jakke Størrelse Hus Marked Langærmet 4 Hvid Beskåret Sort Kvinder fAwqpwzx
Superdry Ladies Ladies Small Jacket Black Superdry Black

Fra træ til papir

Superdry Small Ladies Ladies Black Superdry Jacket Black

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Rugby Indigo Kvinder star Jeans W25 Nye Xs Wmn' 'eden G Au7 L34 Destroy X Loose 14wYCxq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Superdry Ladies Black Black Ladies Small Superdry

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pocket Rock 27 Sz Bling Skinny Womens Grøn Revival Jeans Keris Army Flap wqIFqxC stigning Jeans menneskeheden Ginger For Lav 7 28 hele størrelse TRIwWz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sz25 Nwt Destroyed Plum Distressed Lilla Irr Fit Levi's Jeans Wedgie Farve Icon qznUP