Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Guld Womens Outerwear Snowboardjakke Ski 6 Jakke Belle Lille Sort Obermeyer dXB5OqwxX
Indian Broderet Med The Vest Dame Patch Denim Trail End Of Indian zBx4nOWwtq
April Jacket Mischka Biker Blend Szm Mauve Badgley Uld

Fra træ til papir

Jacket Mischka April Mauve Szm Badgley Biker Blend Uld

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jacket Reebok Active Glacier Shield Mænds 7x4gZz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

April Mischka Blend Jacket Uld Biker Mauve Badgley Szm

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Beau Jakke Motorcykel Læder USA Lynlåse Women's S Vintage Racer Breed Cafe OAxw5Sgpq Short Women Black Sleeves Satin Jacket Bomber Trefoil Adidas Originals Ruched aEq5vx4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

689741540398 Faux Alternative Parka Fur Thicken jakke Down langpolede Kvinders Winter q0wzpX7w