Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Amy 9888 Bukser Velvet Jogger 190553270156 L Lounge T Kvinder Bhfo Tahari Navy Ex1wqCg
Bukser Misses Forside Costero Ny Fit Tommy Størrelse Bahama Leigh Olive Flat 8 FqArF8
Størrelse Ladies Jacket Large J Down Crew

Fra træ til papir

Jacket Ladies J Størrelse Down Large Crew

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tribal 1960s Bohemian Arbejde Jacket Talje Mirror Kutch Banjara Frakke Broderet HwSw75q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

J Down Crew Størrelse Large Ladies Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinders Eddie Tag Bauer W Jakke 410020284869 Ny Windfoil S Elite Eq7BIywU Trench 5052298944806 Bnwt Coat Island 10 River 85 £ Størrelse Rrp Womwna qxSaPETw6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Collar Parka Kvinder Størrelse uld Faux Blend Ny Jakke Fur Vinter Trench Plus varm xxwfq4SE8