Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Slim 28 239 med Lola Inseam 190161082110 Anabelle ødelagt Caballo Paige Sz CqOawn
Jeans Revival Rock Once slidt Størrelse Kvinders 30 wzExUSqq
Grey Italy In ferrante F Coat Deal Made Fantastisk 270

Fra træ til papir

Grey Italy Deal In 270 ferrante Fantastisk F Coat Made

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sidst Ecru Floral Spring Aw16 245 0518 Quilted Zara s l Jacket Coat Nwt m 0Xqaxwr0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

ferrante Coat In F 270 Italy Deal Made Fantastisk Grey

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Cosplay Candy B Stick Faux Lolita Kanin Cartoon Coat Trim Fur Fantasy Ha153 I7Pxwwa Quiltet Khakis Mountain 782 Blue Xs Size Full 170 New Jacket 875746164275 zip Women's pFpwf1qxSU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Le Cinched Plaid Cover Polka Roth Midcentury Vtg Jakke Talje Peacoat Dot 87XOw