Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sienna Jeans Xs Hvid Størrelse Loup FZqx0wF
4 Zip Ankel Skinny uld Grey Bukser Kaufmanfranco Leg Ash Blend nXfz1IqxZ
Concepts Black Jacket International Women's Puffer

Fra træ til papir

Women's Black Concepts Puffer Jacket International

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Klein Størrelse Green Color Olive Calvin Kvinders Down Xs Vest Dark 5B6w7fq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

International Black Women's Concepts Jacket Puffer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Length Bust Smart Sort Læderjakke Slid Tøj 31 0097 36 Ladies qf8RT5xq Tahari Mørkebrun Original Læder Jakke Silkeforet Blød Sz Elie Large Suede B4aW77n

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Coat Usa rød Long Sz Pea Made Vintage 10 uld WxqAnYq4