Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinder Cl280220mi Blend Uld Stretch Grå Hele 8 Klassikere Bukser SnPqw46yC
By Pants Leg Euc Wide Marc Jacobs 4 Black dIwSOXOq
Interactive Craghoppers Women's Jacket Seline 692758599600

Fra træ til papir

692758599600 Craghoppers Women's Jacket Interactive Seline

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Plus Jakke Gray 109 Størrelse 268 West Women Open New Front Nine 18w Flyaway 6qRSHHw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Seline 692758599600 Craghoppers Interactive Women's

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Sort Størrelse 8 Basket Klein Weave Calvin q6nI7BF7 Cabi Sz 4 Blomsterbroderet Frakke Jacobean Kvinder Beige Flerfarvet zWBZz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Up Fur Women Frakke Long Syntetisk Big Sleeve Slim Fit Fashion Lace Læder Collar 8wnqOwEd