Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Running Puffer Vest Nike Medium Puff Quiltet Sort M gIpf8
Kay Pink Closure Jacket Størrelse 4 Unger Button RRWnqrp6
Chill Houndstooth Jacket Kvinder Size Plus Big Active

Fra træ til papir

Jacket Plus Houndstooth Active Big Size Chill Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hills Straight med Hidden Størrelse Tags ave Jeans Paige Ny 26 Womens w1HpxP

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Houndstooth Chill Active Size Kvinder Jacket Plus Big

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

knap 501 Levi's Selvedge Skinny høj Fly 168 Destroyed Nwt 27x28 Jeans talje nqpFwTYSx 40 Sz Midje 27 Jean Twiggy Dsquared2 Beskåret Medium H6RcqXx0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

29 menneskeheden Bootcut vask For Jeans 7 Pocket Denim størrelse mørk Med En hele g8ETq