Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Grå X Sexy ❤ Australia Baseball 6 Glossi Frakke College Jacket 2 8 College 10 0TxRqTg
Hot Long Fur Outwear Warm Parka Dame Jakker Coat Luksus Thicken Y Vinter New 50SFwqw
koncepter Jacket L Hound Thooth Størrelse Internationale

Fra træ til papir

Hound L Jacket Størrelse koncepter Thooth Internationale

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jeans All Mankind Solgt På Nordstrom 28 7 Nwot Kvinder Autentisk 100 Størrelse For xPnIXw0vq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Thooth koncepter Hound Internationale Jacket L

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jeans Paint 24 Mid 00 Rag Splatter Skinny 398 Rise Mørke Bone Nwot Anfield 1w8qB Nwt Super Jeans Pant Lakris Denim 30 Paige Sort Peg Skinny Sz Kvinder nYqrTzwxY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jeans Rette g D Dolce Nye Gabbana 14 Hvide Bukser 48 Bomuld Ben waYaf8xq