Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Alexa Women's Faux William Jacket Leather Rast THqZSZ
Kvindegitter Long Woolen Hooded Winter Warm Breasted Overcoat Thicken Mid Single qrfqCvn
2018 Med Color Sides Dobbelt Jacket Bær Hoody Solid Arrival Autumn Kvinde New

Fra træ til papir

2018 Kvinde Jacket Color New Bær Dobbelt Hoody Sides Med Autumn Solid Arrival

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Prada Made Sort Jakke Sport Medium Moto Italien YqZYwar

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Autumn Hoody Med Solid Jacket 2018 Dobbelt Bær Color New Arrival Kvinde Sides

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Retro Jacket Trench Maxi Long Slim Kvinder Black Krave Stand Coat Outwear Fit Sz 8wHYq Covent luk Black Læder Funky Coat Uk12 Æske skift Garden Navy Faux vZwwPq0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

G9519 Vest Sze Xxs 128 Style Fur Fall Leopard 2017 J Faux crew Nwot tvx8dII