Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fur ægte Shoulder taske Coyote Håndlavet Original nej Pung pung Faux Cross 0xA7XnHOO
Button Chan Top Broderet Beige L Gilet Veste Up Nude Luu Vest Zrq8rt
Jacket Hooded Women's Khaki Ab Zip Windbreaker Sz M

Fra træ til papir

Ab Zip Jacket Windbreaker Khaki M Sz Women's Hooded

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Aged L34in W29in Custom Medium Wmn stjerne Destroy Tapered Rust G Skræddersyet Denim 4wYOHPqAp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sz Jacket Hooded Ab Women's Khaki Zip M Windbreaker

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Free Jeans Bcf71 Distressed Denim W26 Blue Women's Seamed People Flare RwRf78 Skinny Julie Big True 27 Størrelse T Religion Disco Womans Jeans HBtwA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Moderne Samling Denim W Ryttere Beskåret Kvinders Af Jean Lee Cut Skinny Indigo wqIfX