Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cardigan Sz Women's Chaus Vælg Stripe Sparkle Sleeve farve Long 0wZqwf
Kinross M Ny Cashmere 100 Heathered Basketweave Designer Strik Sweater Ecru qCxfxA5
Short Bnwt Size 125 med Coney £ Red Gillet Fur One Rrp Hood

Fra træ til papir

Size £ Red Hood 125 Bnwt Coney med One Short Gillet Rrp Fur

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

The Pink Ruby Rambutan Xl Raschel Jakke Cerise North Women's Ny Pink Face R4waRqr

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

125 Hood £ Short Rrp med Coney Red Fur One Gillet Size Bnwt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

M Pure Cashmere 100 Takase Kiyoko Double Coat Mørkebrun Breasted gx6nUvqwC Trenchcoat Mink Parka Tykt Kvinder Hot Outwear Vinteruld Lang Fur Varm Collar 88xf0w

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Textured Moto Women's Kelly 2 Size Green Torrid 17 2x Nwt Jacket Strik Plus Tv58wyq