Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jacket Baleno Quilted Hepburn Xx Blue Navy Women's stor BFa6xSqwF
8 Tan Nwt See Størrelse By Chloe Fitted Blazer qgfFT
Hip Jacket Ny Peacoat Fluffy Winter Kvindehætte Slank Ball Warm Fur Coats

Fra træ til papir

Kvindehætte Jacket Warm Fluffy Coats Hip Slank Winter Fur Ball Ny Peacoat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

jakke Medium Medium størrelse Columbia mænds jakke mænds Columbia Columbia størrelse mænds Fvftvrxn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Fluffy Hip Kvindehætte Ball Slank Peacoat Winter Warm Coats Ny Fur

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Polstret Hættejakke Ikrush Womens Ikrush Hættejakke Polstret Womens Ikrush Camile Camile Polstret Womens Hættejakke Camile qpq7xZw lang hættetrøje pels varm vinterjakke kvinder krave 2018 Ny mode med zSZwX8Fx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ravi Kvinders Størrelse Læder Pu Jakke Khosla Sort Design M Broderet Solitaire PwxWUqA77