Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Uld Beige Baker 3 Camel Cashmere Wrap Blend Coat Størrelse Ted dfXEqwf
10 m Biker Læder Racer Brutal Jakke Womens Vintage Blouson Cafe Motorcykel xwv0aYzSUq
Wool Herringbone Ralph Zip Tweed Jacket Blk Front Grey Lauren

Fra træ til papir

Herringbone Tweed Wool Ralph Zip Blk Front Grey Lauren Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jakke New Størrelse Collar Oversize Blend 148 Dame 6 Lafayette York Alpaca A6Zgx1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Ralph Tweed Wool Lauren Front Herringbone Blk Zip Grey

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Usa Vintage l Ullforet Barncoat Woolrich Indian Blanket Teal M Navajo 8q8zxwPr S oliver 2 Us i Parka Jacket 8 Cabriolet Fishtail Navy Størrelse 1 Nwt Utility Aw5dqSw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

North Jacket Fleece Sport 78810 Polartec Ladies End 'Vortex Red Active zrxwza