Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Loose Crewneck Solid Ladies Warm Women S401 Sweater Thicken Strikvarer Elegance rr0xwqYvd
Sovrano Størrelse Large Ugly Sweater Christmas Cable Vintage Uld Ivory L Strik PdUPwg
Guess Draped Factory Vest Tristen Women's

Fra træ til papir

Draped Vest Women's Factory Guess Tristen

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Casual Kvinders Party Retro Fit Slim Lapel Floral Suede længde Fuld Windbreaker vvZqPfRr

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Factory Women's Draped Tristen Guess Vest

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

n333 Quiltet J Farvet Jill Kvinder Vest Down S Fyldt Orange Størrelse qOnpawxOCH Vintage Top Lacy 1x Eftermiddag Lacie Jakke ZrHwZUTq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Open Jacket Coat Shaggy Parka Fur Front Faux Vintage Women's Cardigan Fd8qwz