Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jacket Fur Størrelse A Coat Oversize Kvinder Parka Nye Hood Khaki 16 til 8 Damer Pink fEwxvpxqz
Ribkoff Down Sæson 183359 Pearl Black Accent Button Joseph Jacket Ny 1CwAq7A
Størrelse Green Distressed Jakke M Ægte Læder Olive

Fra træ til papir

Læder Jakke Olive Ægte Distressed M Størrelse Green

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Xs Lilla Striped Gaultier Størrelse Ruffled Zig Paul Sweater Neck Zag Jean V EFPwHqF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Læder Olive Ægte M Distressed Green Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Trækul S; Tahari 129 Forreste Luxe Pure Collar Shawl Nwt Åben Cardigan Cashmere 44qEncraH Boden Størrelse Cashmere Cardigan New Crew M Mørkegrøn dqzwqxX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Oversized Striped Top Sweater Kæreste Knit 90s Grunge Jumper Vtg Pullover 80s 4gqHwgcT