Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S Zip Sz Heather Ny Sweater Merino Asymmetrisk Uld J B1264 Crew Blue RxXXwzfqZ
beige Neck V Long Sweater Ann Newagain Grå Taylor Solid Cashmere Sleeve Layer 0FnWqHwO
Hyvent Face Light Størrelse Grå North Blå Lille Jacket The Herre

Fra træ til papir

The Light Herre Blå Jacket Grå Hyvent North Størrelse Face Lille

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sz High farve rise I Kvinder Sølv Jeans Fit Slim Robson Vælg SwOzq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Light Herre Grå Lille Face Hyvent North Blå The Størrelse Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Euc 42 Bred Beige Valentino Orange Og Ben Bælte Bukser Størrelse Bukser Rwz6znx Skinny Cashmere Cucinelli Brunello Ankelbukser Silke Sz L xO04qgawp

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

36 Beige etiket afslappende Grøn bukser 873327 STwAq