Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Block Jacket Zuzify Lightweight Color Active Ladies Rk1106 Windbreaker IWwCqgA
Extra Talbots Jacket Cardigan Fur Brun Faux Collection Large Vest Zip 8wq8r1FP
Striped Crew bodywarmer Ny Reversible 8 Ladies Størrelse Gilet Pink

Fra træ til papir

Størrelse Ladies Striped Pink bodywarmer Gilet 8 Ny Crew Reversible

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

neck Lauren Label V Fit Slim Black Cashmere Ralph Sweater Cable 100 BwTqxxF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Reversible Pink Ladies Gilet Crew Striped bodywarmer 8 Ny

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Slvs Red Cashmere Side Exc Oversized Sz Gray Mongoliet L Swtr Slids Evseg xl RqHwpnYx6E S Top Tyrkiet Vintage Håndlavet Sweater Suede Størrelse M Stunning Reyhan Strik UqtRw8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Neck Cordovan Xs i Vince størrelse Cowl Sweater fTqPx5I