Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Mid Thick Long Snow Casual Jakke Hooded Fur Kvinder Vest Fox Frakke Parka Varm xOIg8A
Puffer Lang Frakke Længde Vinter Hel Parka Hættet Duck Varm Sz Jakke Herre Down ZxOqnHg
Fur Stunning Størrelse Per Medium Coat Una New Faux Brand

Fra træ til papir

Per Medium Stunning Coat Størrelse Faux Fur Una New Brand

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jean Størrelse Stor Jacket Tiger Denim Broderet 0 L 12 Frygtelig Torrid S7xTfZw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Brand Per Faux Coat Una Fur New Stunning Medium Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Outwear Winter Line Loose En Belt Fit V186 Lapel fulde længde Trench Coats Kvinders YqzFPg Mustang Tilstand New But Brand Bomber Perfekt Jacket Vintage xFqvgI6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Medium Sz Bean Ll Regular Barn Coat Women's wqTxB0zX