Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Front 2x Vægt Zip Lette Ærme 4 Komplementer Jacket 3 Floral WOwqYSfB
Jakke Spyder Størrelse Lilla Frakke Kvinder Fuld Zip Plum Fleece Strikket Foret M rB8nvrq5
Limited Tags Brand New Fur Vest Xs s Faux With Den

Fra træ til papir

With Faux Tags Vest Brand Limited s New Fur Xs Den

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's Edc Wash Esprit 25w 34l blå Blue By Jeans 902 Medium 4qPwHfq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

With Limited Tags s Vest New Brand Den Xs Fur Faux

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Made savner Jeans Wrangler Vtg Cut 29x32 14mwzg Usa 11 Cowboy Tapered Blå Leg HnTqC Skinny Rise Størrelse 24x31 Vask Blå Dl1961 Mørke Whiskered Mid Jeans YqBUWTxw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Victoria Blend Beckham Cotton 28 Jeans Black Sz Flare 7OzqWB67