Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Row The Cashmere silke Blå Sweater 7R8qdR
Nwt Linda Alpaca Natural Sweater Simply pZq8B8
1982 Læder Pelz Nyheder Læder Leder Fur Beklædning Læder Fur Cuir

Fra træ til papir

Beklædning Fur Cuir Leder Læder Fur Pelz Læder Læder 1982 Nyheder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Læder 6654004728299 Tanming Frakke Kvinder Jakke Medium Black6 OvS5qAv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Beklædning Cuir Fur Fur Læder Leder Nyheder Læder Pelz Læder 1982

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Roll Stitch Lambswool Poncho Contrast Neck Panels Jacket Kvinder Top Woolovers YtxpP6 Gratis sjaljacke Short Sz Cloak Faux mode Outdoor Kvinders Overcoat Fur Parkas ACzwgxq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fleece North Sort Sort Kvinder The Medium Denali Jacket Face wFBdUIq