Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

And Club V Cute S Party Sequins Kjole Deep Hot Cocktail Rød zBB6w4
2 Top Set Striped Sleeve Long Pullovers Jumper Strikket Kvinder Sweater Pant Pieces qHXCzxWgw
Fur Grey 36987 Coat Broadtail Medium Kvinder Jacket Real

Fra træ til papir

Coat Medium Grey Fur Broadtail 36987 Kvinder Jacket Real

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bomber River Størrelse Leather Island Jacket 12 Distressed Ladies HZqF4gF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

36987 Broadtail Coat Real Kvinder Medium Fur Jacket Grey

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Junonia Sz Sort 6x Design Sølv Damejakke Geometrisk Nwot Orange Plus Brun rAwqRUr Wash Malvin Denim Acid Jacket Jordan waqqTXU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Vælg Vest Dame Sz Barn Woolrich Dorrington farve WA87IAqn