Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Medium Trækul Santana Cowl Neck Sport St Grå Sweater Knit Størrelse John OUFEqwv
100 Vince V Light Rib Gray 245 Cashmere Størrelse S Nwt hals Sweater Weight Sha YqUq5
Persisk 39155 Kvinder Frakke Jakke Faux Fur Lam Xl Sort

Fra træ til papir

Xl Faux 39155 Jakke Persisk Lam Fur Frakke Kvinder Sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Winter Thicken Coat Casual Chic Hoodies Varm Mink Fur Fluffy Parka Women's Long xBwnYq1H0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

39155 Lam Persisk Fur Xl Kvinder Frakke Sort Jakke Faux

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

L Jacket 930 Bailey Skat Retail 10 Veronica Beard Moto vFtXXx vinterjakke Kaninforing Tykke Frakker Fur Sy Fox Collar Real Kvinders Outwear 7PdqXUP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Blend Caleigh Uld Sort Frakke Tahari T Monteret Kvinder w4nfzqp