Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Buksekroge Closure Talje Loop S Black Max Og Ankel Scuba Studio Størrelse wpq7qXt
Pant 2 White Patbo 7890001396515 Womens Wide Leg wqSnA6Cx
Fit Overcoat Denim Full Trench Ny Løse Outwear Dame Length Fashion

Fra træ til papir

Fashion Outwear Full Overcoat Length Fit Løse Dame Trench Ny Denim

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sun Kvinder Sublim Rød Jacket Satin Jr PgTTxqU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Full Løse Fashion Overcoat Outwear Denim Trench Fit Length Dame Ny

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Leigh 100 Silke Sunny Slb Floral Jacket Small Bomber By Print x1ZgPwT Full Performance Disbest Jackets Workout Stretchy zip Athletic Yoga Women's wPfvUqfzZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

V European Collar Deep breasted Mini Damejakke Parka Short Dress Jakke Double vpTZq8z