Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Uld Pant Bergdorf Akris Kjole Ben Goodman 6 Sort Størrelse Blend Bred Us 0xgHwqY
Grace Continental 533930 36 Pants Grå rrqH7
Eileen uld Foret Fisher Brun Jakke Størrelse Rayon lynlås Large Fuldt 100

Fra træ til papir

Foret Eileen Størrelse Rayon uld 100 Large Jakke Fisher lynlås Fuldt Brun

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Denim Ann Jeans Størrelse 6r lynlås Lommer Front Taylor Brun Tilbage På Knap Kvinder OIwT1rqI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Large lynlås uld Brun 100 Fisher Foret Størrelse Fuldt Eileen Rayon Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

18100p286c5042 Størrelse salg Rabat Kunst Kvinders Jeans 70 30 Dondup 44 BqgZn4xTw Twisted Religion Women's Goodwin Becca Big True Brand Stitch Super Jeans T Ave wSqpxXdU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Cut Boyfriend Medium Peek Sexy Sneak fZ4nPOZx