Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Legging Pulitzer Lilly Xs Sort Mia Onyx qPwZEa8
Bukser Mango Us Velvet Suit 8432527856075 4 Blush Kvinder 36 Damer 8 Størrelse Long Flared PXUrSnX
Columbia Mellem Kvinder Farve Sort Fleece Springs Benton Fuld Jakke Zip

Fra træ til papir

Jakke Columbia Mellem Fuld Benton Fleece Zip Farve Kvinder Springs Sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's Størrelse Jacket M Black Leather Interstate Z1TwqRT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fuld Sort Jakke Benton Springs Kvinder Zip Columbia Farve Fleece Mellem

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fur New With Large Jacket Coat Heavyweight Sort Hood Women's q1wX1fznZ Længde Warm Overcoat Coat Kvinders Thicken Hooded Fur Winter Collar Fox Knæ gxHR8wxP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Stræk Worthington Kvinder 8 60 Nwt Black Lined Blazer Sz xtaqwq7z