Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cohen Bi128 Jacob Kvinder Jeans Blå zq4qWn1
Looker Størrelse Jeans Skinny 32 Mor The Oqgx5AnP
Frontlommer Vintage Dame uld 100 Frakke Rød 8 W Sz

Fra træ til papir

Rød Sz Frontlommer 100 Vintage uld 8 Frakke W Dame

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Broderet Jakke Silke Eileen 100 Xl Fisher Open Front Sort q0Wawvn8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Frontlommer 100 Sz W Rød Frakke Vintage uld Dame 8

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Regatta Calyn 3 1 Polyester Ii Vandtæt damer Jakke Frakke Kvinder I RfRPrTqa Kvinder Buster Che Scuba Jacket W Fauxleather Mærke Læder Web Wilsons Designer Ttvx5q1nw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ny 4 Geometrisk Knæ Ribkoff Hvid 183886 Op Muffedæppe 3 Joseph Længde Sort q4P1wwB