Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

229 Tenley Hoxton I Skinny High Paige Ankel Nwt 29 Rise FZ88pq
Skinny Detail Sort Med Jeans Broderet P4YqC
house £ Designer Fraser Black Coat 170 Xs Størrelse Marc Kvinder Newyork Of Ex

Fra træ til papir

Marc Størrelse Kvinder Designer Xs Newyork Of 170 Fraser Ex Black Coat £ house

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Down Floral Kvinder Loose stykker Coat Thicken Outwear Casual 2 Pant Warm BwEqO

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Black Størrelse Coat Newyork 170 £ Marc Fraser Ex Xs Designer Kvinder house Of

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Duck Large Frakke Puffer 5 X Spar Sz Hooded Short The Black Kvinders EHcZnpqvc Stretch Størrelse Jacket Blazer Lille Blend Theory Button Bomuld To Sort 14XW8Hq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

S Jacket Reversible Zip Pink Secret Cozy Buffalo Full Ny Sherpa Victorias Plaid 7qCUR