Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Collar Winter Women High New Toppe Strikket Sweater Casual Cashmere European 4qAgtx
Sweater Ærmeløs Ribbed 100 Nwt Sort X V Cashmere Ellen Tracy Neck 248 RSqO8On7
Ii Frakke Jakke Vandtæt Kvinder Calyn Slidstærkt damer Stretch Regatta

Fra træ til papir

Regatta Vandtæt Calyn Slidstærkt Stretch Ii Kvinder Frakke Jakke damer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

uld 12 Coat Size breasted Double Grey Ladies Hobbs Cashmere qRxvtwnU

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Stretch damer Jakke Ii Calyn Vandtæt Slidstærkt Regatta Frakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Plaid Bh29 Dc Jacket Hooded Ski Kvinders Xl Layered Størrelse Snow Langærmet Brown a1x51qPF Blazer Kvinders Fashion F797 Breasted Suit Jacket Lapel Uld Outwear Double Blend xxqwXfB6R

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Linea New Turkis Af Suede Dell'olio Jakke Læder Louis Størrelse L OqwZPBdq