Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Republic Soft Black Rock Distressed Coat S Cape Stretch Trench Jacket Fade dBXBwxP
Jacket Størrelser Alle Longline Horseware Eve Raven Womens pxT7nvgq
Med Frakke Størrelse Zara Suede Kontrastfaux S

Fra træ til papir

Frakke Zara Størrelse Kontrastfaux S Med Suede

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Xs Coat Mink 2058 Zara 600 New Fabric Woman Ref xl tO8qXqI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Zara Suede Med S Kontrastfaux Størrelse Frakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Breasted Dames Single Løse Casual Ermer Collar Lapel Lange Street Jacket rxXBrfqwR Klasse 1 Hood S Down Frakke Trench Moncler Jakke Størrelse Sw1nB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Face Løs Vandtæt Hvid North Regnjakke Xl Størrelse A2vcu 2 190543252797 fn4 Kvinder wSwRTq