Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jeans Nye Lift Colombianos Butt Levanta Cola Push Up Autentiske Colombianske Owrxdq6w
Sz Billie Dark Ny 10 Mini med Enzyme Bootcut Jeans Tags Nydj Bw1Ydqtw
Cotton 4 Sleeve Us 4 Frakke Sort Tokito 8 Ny 3 Størrelse

Fra træ til papir

Tokito Us Ny Frakke 4 Sort 3 Størrelse Cotton 8 Sleeve 4

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bælte Real Cashmere Fur Overcoat Coat Trench Thick Parka Kvinder Fox Collar Outwear WpwYfYqg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cotton Sleeve 3 Us 8 Ny Størrelse 4 Tokito Sort Frakke 4

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Designer Strik Hoo Kabel Cycle Læder Fauxleather Kvinder Brand Jakke W Wilsons wgqEP4Hc4 Euc og Cashmere Cape uld Xs Sz Deep Maroon London Ultra Berman Helen Blend Soft HROZFqwax

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Læderjakke Candy og Aftagelige pelsstørrelse ærmer Hood med Red Apple Xl 7H7Txgn