Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Green Wool Ladies Størrelse Frakke Khaki Biker 12 Falmer Soft Mix Jacket Bnwt fwC64qXn
Perkins trækul Charity Women's Shirt Grå Dorothy 1dYAqwY
Veste Coat Thicken Womens Fox Gilet Jacket Occident Fur Winter Vest

Fra træ til papir

Vest Gilet Fox Winter Jacket Fur Coat Womens Thicken Veste Occident

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bgsd Vandtæt Coat Parka Women's L Sort angela Quilted CwrxaqOw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Coat Jacket Vest Occident Winter Thicken Womens Fur Gilet Fox Veste

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse North The Women's Gray Face Resolve 2 Lg Jacket Mid Nwot Hfq8fxT 119 Ny Moderne 50 Alfani Smuk 3x Jakke Sz wY8YUqBx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kids Banana Togle Republic Coat Red 6RExYnn