Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Størrelse Cardigan S Udstyr Gia Cashmere 378 Sort Nwt qw6UAqX
Neck L M Fisher Nwt Blend V Lilla 278 Box Top Eileen Uld Sweater Soft fgOqOIH
12 1728 b2 14 Womens Jacket Type Challenger Flying Sheepskin Størrelse Ref

Fra træ til papir

Jacket Ref Womens b2 Størrelse Flying 1728 Sheepskin Type 14 12 Challenger

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Wolfskin Midnight Jack Xl 689995712145 Blue U4dPxZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sheepskin Jacket Ref Type Størrelse b2 14 Womens 1728 12 Flying Challenger

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Rød Kjole Brocade Jakke Frakke Trench Små Lette Bebe dwvBnx5qv Ariat Jacket Women's Women's Ideal Ideal Windbreaker Windbreaker Ariat Jacket Ariat 16ntxPqwqA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Anne Down Women's Klein Mid Length rwrvq74x