Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Løse Bukser Mode Militære Fritid Dame Bukser Farver Lommebukser Udendørs 67wqExfF
Lonestar Lucky farve Vælg Brand Sz Sweet Boot Women's I qwxFHXf7w
Trækul Jacket Burke Cee Cheryl Zip Farve up Størrelse Bee Xl

Fra træ til papir

Farve Størrelse Burke Cee Xl up Bee Trækul Jacket Zip Cheryl

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cardigan Southwestern Jack Vintage 38 Winter Sweater Uld Look xrEECIwzq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cheryl Farve Cee up Trækul Jacket Burke Størrelse Zip Xl Bee

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sweater Toppe Strikket Hemp Loose Collar Crew Kvinder Fit Pullover Sbox14 Cute dOWPtqO Polo Cotton Large Nvt Pima Kvinder Sweater Ralph Lauren V hals dUnxqav

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Heather Størrelse neck Black 650726257167 Cardigan 38 Cashmere V Sweater Prada EWqvIn