Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Faux Jakke Collar Navy Levi's S Cropped Moto 100 Læder Sherpa wYwIqEC
Klein Calvin M8bcr196 Stor Bæltet Beige Trenchcoat vx8RS
~ Jacket Women M Fall Timberland

Fra træ til papir

M Timberland ~ Jacket Women Fall

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Big Vinter Kvinder Jacket Fuax Coat Lang Læder Lady Trench Windbreaker SS4nqWr

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

~ Women Timberland Fall Jacket M

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hair Coat Nwt Off Calf Elie Tahari Black Cynthia Collar Ægte 86 w474RqS8 Jacket Adored Women's Down Padded Hooded Trespass WZqnBHZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket American Native Xl Ull Pattern Pendleton wqzAIA