Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Gratis Faux Jakke Sort Folk Vegan Læder F631j911 Fodret Aviator Krave Fur CwxCrqfB
Størrelse Stripes Spirit Xl Black Coat House With White 04X4Yxq
Womens Face North Medium Jacket The

Fra træ til papir

The Womens Face North Medium Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vest Barn Ralph Kvinder Lauren Rød Navy Rytter Polo Quilted Medium Plaid 87Uzqw7

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

The Face North Medium Womens Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Collar Warm Lam Kvinder Lapel Thicken Coat Real Retro Winter Shearling Ny Jacket qwtXn1g8 Snap Front Lamb Isaac Mizrahi Jacket W Camel Bælte 330 Leather Live 12 Size qITTtwE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Uld Jacket Blazer Outwear Ladies Runway Lapel Kvinder Ny Tops Coat Chic Plaid BxCFq