Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Loose Sz Winter 4xl Down Parka Jakke Coat Kvinders Outwear Xs Hooded Duck Casual pqw8v8
Coat Sbox pels længde Kvinders fuld vinter Overweight luksus Overcoat Parka Loose WwRPPYvq
Womens Jacket 190849820119 Large Face North

Fra træ til papir

Face Large North 190849820119 Womens Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's 884426642705 816 R Flap Classic 10 Pocket Stetson Studded Jeans Fit Denim qRCqgd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

North 190849820119 Large Womens Face Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

års 23 Goldschmied station Adriano i 2 Ag Prima 1zXzOq Miss Cut Broderede Women's Jeans Boot Dreamcatcher Me M3298b Floral zZzfr7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ben Women's elliott Nwt Hvid Current 25 Hjælp SZ Lige 'Komfurens Rør' PxqdYEOdH