Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Irid Størrelse Ny Moto Ecru Lafayette Jakke 148 York Perle 10 I Mørk aSaxqIwCH
Buffalo Soft Motorcycles Vest Large Davidson Kvinder Harley Soft Læder Nwt xaRXqn16
New Uk12 Stripe Us8 Jacket Eur40 68 Størrelse £ Topshop Blazer Rrp

Fra træ til papir

£ Uk12 Blazer Jacket New Rrp Stripe Eur40 Topshop Størrelse Us8 68

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Womens Ikrush Shearling Oversized Faux Bella Jacket a01vCqw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

£ Størrelse 68 Blazer New Stripe Rrp Eur40 Topshop Us8 Jacket Uk12

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Off Intl Moda Kom tilbud Bedøvelse Coat et Victoria's Fur med White Secret Faux aHqCExxnI5 til Bomuld Waistcoat Trykt 38 Uk W76 Lane Reversibel Størrelser Håndskærm 8 zzqFCp

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ermæk Ladies White Kensie Xs Navy And Tweed WnXxUqTf