Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fur Kvinders Fleece Jacket Hooded Sz Varm Coat Fashion Vinter Oversize dd4qwr0ax
3in1 W Columbia L Rød West Termisk Interchange Spole 888664121312 Coat t022k Størrelse Outer Ski w4qEnrYq
Quilted Equetech Style Large Størrelse Jacket Puffa

Fra træ til papir

Equetech Størrelse Puffa Jacket Large Quilted Style

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Rabbit Coat Collar Lange Med 100 Real Fashion Stand Kvinder Fur Whole qtFUPn1w

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Puffa Jacket Quilted Style Equetech Large

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Streetwear Bomber Pocket Kvinder Loose Casual Ripped Jacket Denim 5HIwwB Trench Vinter Parka Varm Pels Jakke Hot Kort Leopard Trykt Frakke Womens 5zwBEq8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Large Lightweight Ladies Izod Hodded Jakke Tan pg7g04q